Allt under samma tak!
Maskintransporter, specialtransporter, kranbilstransporter och mobilkranar

Vi kan erbjuda det mesta inom lyft- och transporter

Vi arbetar med alla typer av transporter och arbeten som kräver specialfordon och mobilkranar, allt från tunga specialtransporter till olika typer av tunga lyftarbeten. Vi har en transportledning som sköter upplägg och ruttplanering, vi söker tillstånd och sköter det administrativa utifrån det transporten kräver. Med lång erfarenhet, kunskap och innovativa lösningar skräddarsyr vi lösningen för ditt transportuppdrag. Tungt, brett, högt eller långt gods? Inget är omöjligt för oss då vår personal består av kompetenta och erfarna medarbetare. Nedan kan du läsa mer om vilka tjänster vi erbjuder dig.

Exempel på transportuppdrag vi åtagit oss

Transport av spårburet gods

Då vi riktar in oss på transporter med speciallösningar har vi genom åren åtagit oss ett flertal uppdrag där vi har transporterat tågset och olika typer av spårburet gods. Med detta har vi kunnat tillhandahålla transportfordon och utrustning som anpassas efter de uppdragens karaktär och förutsättningar.

Bodtransporter

Vi har lång erfarenhet av att lyfta och transportera  bodar. Varje uppdrag är unikt och inget är sig likt. Vi har erfarenheten och kompetensen att åta oss bodtransporter. 

Fordonspark

Bland våra fordon hittar ni maskintrailar, bodbilar, lastväxlare och mobilkranar. Allt för att vara redo att åta oss diverse uppdrag med tunga lyft och komplicerade transporter.

Om oss

Vi är det personliga familjeföretaget med över 50 års erfarenhet av maskin- och specialtransporter med förståelse för kundens förutsättningar och behov.

Kontakt

Behöver ditt företags kranbilar flyttas, eller ska ett småhus lyftas från sin plats. Kontakta oss så hjälper vi dig och kommer fram till en lösning tillsammans.